Tämä on tekstikappale. Voit lisätä tähän tekstiä ja kuvia.

Raatihuoneen pitopalvelu & Catering 

Laadukkaat catering palvelut niin yksityisille kuin yrityksille

Catering yrityksille

Yrityksille suunnatut catering palvelumme kattavat niin aamiaiset, brunssit, kokous- ja koulutustarjoilut kuin erilaiset lounastarjoilupaketit, merkkipäivätarjoilut, läksiäistarjoilut, teemajuhlat, yritysjuhlat, asiakastilaisuudet ym.

Catering tarjontaan kuuluvat esimerkiksi salaatit, keitot, lämminruokalounaat. Menu suunnitellaan asiakaskohtaisesti ja tapahtumakohtaisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Hoidamme kuljetuksen ja kattauksen sovitusti. Pitopalvelun ammattilaisemme tuovat tarvittaessa mukanaan niin ruokailuastiaston, servetit, lämpöhauteet, keittopadat kuin kylmäalustat ja ottimet, eli kaikki mitä tarvitset.
Ruoat ovat valmiina tarjoiluastioissa ja asianmukaisissa kuljetuslaatikoissa.

Catering yksityisille

Raatihuoneen pitopalvelu on myös täyden palvelun juhlapalvelu. Tarjoamme pitopalvelua erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin: ristiäiset, syntymäpäivät ja muut merkkipäivät, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat ja muut valmistujaiset, häät, tupaantulijaiset, sukutapaamiset, muistotilaisuudet ja voihan niitä juhlia järjestää ilman sen kummempaa syytäkin. Laadimme aina asiakkaan kanssa yhteistyössä mm. menut, tarjoilut, koristeet. Varmistamme hienotunteisesti puolestasi, että yksityiskohdat toimivat sovitusti  ja pääset itse keskittymään vieraisiisi ja vain nauttimaan tilaisuudesta.

Avoinna

Arkisin: 8-16
Lounas: 10-15
Lauantaisin ja sunnuntaisin auki tilauksesta


 

Yhteystiedot

Ravintola Raatihuone
Kauppakatu 22
74100 Iisalmi
puh. 050-408 6009
ravintola@raatihuone.fi

http://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/


Olli Ylhäinen
Ravintola Ylhäinen Oy
p. 040-963 2520
olli@ruoka-viini.fi
Y-tunnus: 2659564-7

Powered by Aava 3